hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Blog Perruqueria, Assessoria d'Imatge personal i empresa, Bellesa i Salut.
Inauguració del nou saló i centre Pep Gallifa

Inauguració del nou saló i centre Pep Gallifa

Després de 30 anys avancem cap a la innovació, ampliant els nostres serveis pels nostres clients que saludem i agraïm: gràcies a tots vosaltres podem continuar avançant, i a tots els futurs clients, tot l'equip us donem la benvinguda.
Encetem una nova etapa que inaugurem el dia 30 de juliol del 2017 i que obrim al públic el dia 1 d'agost.
Més de 30 anys enamorat de la meva professió; tenim la gran sort de tenir un ofici que ens permet il·usionar a dones i homes amb la bellesa, entusiasmar amb estils personalitzats pensant en cada client, per satisfer les seves necessitats i desitjos. Tot el conjunt del nostre treball ens deixa viure en un món màgic on l'art i la sensibilitat transformen el cabell deixant que cada persona s'estimi. Amb aquests 30 anys hem treballat, i treballem, amb totes les tècniques perquè cada client tingui una bona imatge i el seu cabell una bona qualitat.

Perruqueria.
Assessoria d'Imatge personal i empresa.
Bellesa i Salut.
PEP GALLIFA
Carrer Pare Gallisà, 1
08500 - Vic (Barcelona) 
938 890 233
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 140507