hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Bellesa i benestar Perruqueria Pep Gallifa Vic Osona
BELLESA

La bellesa també està a la teva pell. Per això, t’oferim una atenció especial per a mans i peus amb tractaments de cosmètica de manicura i pedicura per potenciar, il·luminar i afavorir la teva pell.

MAQUILLATGE

Si tens una cita especial, apliquem i adaptem els teus tons de color als teus trets facials i fisonomia, i destaquem i potenciem la teva bellesa personal i l’afavorim, d’acord amb el tipus d’esdeveniment. Ho aconseguim a través de maquillatges naturals i lluminosos.
 
MANICURA I PEDICURA

Pep Gallifa - Cuidem, embellim i millorem la salut de les teves ungles i cutícules de les mans i dels peus amb el sistema de manicura i pedicura bàsic Pep Gallifa, eliminant les dureses i rigorositats a base d’un intens procés d’exfoliació i hidratació. Apliquem esmalts naturals i d'alta qualitat, resistents i flexibles, i utilitzem llimes especials i adequades per a cada tractament.


FACIAL

Treballem el teus trets facials i apliquem tractaments de cutis personalitzats que permeten una neteja i oxigenació en profunditat de la dermis. Una pell il·luminada i sana n’és el resultat.
 
CORPORAL

Fotodepilació - Tècnica de depilació i eliminació del pèl mitjançant energia lumínica. Aquest tractament és per homes i dones, per a tot tipus de pells i es pot aplicar en qualsevol zona del cos.

Cavitació - Posem al teu abast l’última novetat en tecnologia estètica, única i alternativa a la liposucció, sense cirurgia i sense dolor. La cavitació allibera la grassa acumulada en zones localitzades, reafirma la musculatura i modela el cos. Els resultats són visibles des de la primera sessió.
 
OBJECTIU: SALUT I BENESTAR

Actualment el ritme de la vida que portem ens produeix un desgast excessiu de I'organisme, provocant estrés mental i fisic.
 
Per això en el centre PEP GALLIFA posem a Ia vostra disposició tractaments de bellesa i terapèutics per equilibrar la persona a nivell fisic i animic.

Aquests serveis consten de tractaments facials i corporals per englobar tot el cos.
 
Aquests tractaments facials els treballem amb:

H AUTE CUSTOM BEAUTY: Alta cosmética personalitzada especialment formulada per afrontar les diferents necessitats de la pell: reafirmar, atenuar arrugues i Iínies d'expressió, reparar, hidratar, incrementar lIumínositat... Tenim el plaer de poder oferir els nostres tractaments facials treballant amb una cosmètica biotecnológicament provada, feta a mida ¡ que permet crear rituals de bellesa molt precisos dirigits a tots els objectius del cuidat de Ia pell.

Per potenciar i obtenir millors resultats, combinem els tractaments facials amb el MASSATGE KOBIDO i el LIFTING FACIAL AMB ACUPUNTURA aconseguint beneficis extraordinaris:

Relaxar, eliminar i harmonitzar.
 
Equilibrar l'oval de la cara, reafirmant-lo i provocant un efecte lifting.
Ajudem a la sang a portar tots els nutrients a les cèl-lules.
 
Regenerar, oxigenar i provocar una estimulaciô del col·Iàgen, miilorant les linies d’expressió i arrugues .
Il·luminar el rostre aportant una llum jove i relaxada...
 
El massatge kobido combinat amb el lifting facial d'acupuntura ajuda a recuperar i equilibrar l'energia, alliberar els bloquejos de la musculatura facial i del coll, relaxant les zones tensionals que provoquen arrugues. Per finalitzar cal dir que qualsevol persona pot gaudir d’aquest tractament des de joves amb acne fins a adults amb embelliment de Ia pell.
 

SERVEI EXPRESS:

Per qui no disposi de gaire temps, oferim un servei facial "efecte lluminositat" en 25 minuts mentre rebs el servei de perruqueriaEXFOLIACIÓ I HIDRATACIÓ DE MANS EN 25 MINUTS:PRONAILS: UNGLES SANES

Aquest revolucionari sistema peel-off es el primer esmalt semi-permanent que respecta completament la salut i vitalitat de l'ungla natural.
 
Gràcies a l'invisible vinil, es col·loca una protecció assegurant la salut de l'ungla.
 
Aquest mètode prolonga la durada dels colors més de dues setmanes i pot retirar-se fàcilment a casa.

Aquesta sol·lució és ideal per a tot tipus d'ungles, incloses les més seques, fràgils o grases.


TRACTAMENTS CORPORALS DRENANTS I REDUCTORS:

Combinem productes específics amb massatge moldejador i drenatge Iimfàtic, aconseguint un increment de la circulació sanguinia i una millora de l’aclariment del líquid extracel-lular, ajudant a reduïr l'edema i I’inflamació.

 
MANICURA I PEDICURA:
 
Un tractament complert de manicura i pedicura correcte ajudarà a mantenir cuidades Ies ungles, permetent a la persona llueixi unes mans i peus cuidats i saludables.
 

 
PEP GALLIFA
Carrer Pare Gallisà, 1
08500 - Vic (Barcelona) 
938 890 233
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 140507