hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Perruqueria Vic, Imatge Vic, Assessor d'imatge, Pep Gallifa
ASSESSORIA D'IMATGE

Per donar resposta a les teves emocions i necessitats, el 2002 vam introduir un mètode personal d’assessoria d’imatge.
Cada persona amaga un potencial de bellesa i d'imatge. Atractiva, elegant, sofisticada… Ens agrada que sempre estiguis perfecte en el teu dia a dia a la feina, a casa, amb els amics, amb la família… Per això, treballem i cuidem la teva imatge, indumentària, expressió, habilitats, actituds, aptituds i valors a través d’un procediment intern i extern per tal d’extreure el teu potencial ocult, tant en l’àmbit personal com en el col·lectiu, sense deixar de banda la teva pròpia personalitat, que et fa ser única.
Aconseguim fer sorgir a l’exterior el millor de tu per tal que assoleixis els teus reptes personals i professionals amb total seguretat i autenticitat.
PEP GALLIFA
Carrer Pare Gallisà, 1
08500 - Vic (Barcelona) 
938 890 233
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 140507