hi
AVIS DE COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies necessaries per otimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències.
També pot utilitzar algunes cookies de tercers amb finalitats publicitàries(mostrar anuncis i contingut relacionat amb les vostres preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hábits de navegació, com per exemple,el teu tipus de dispositiu) i analítiques(medició de l'actividad en el lloc web, com el nombre de visites en el lloc web o las pàginas web más visitades).


Pep Gallifa - Perruqueria i Salo de Bellesa Vic Osona
EL CENTRE

Aquest centre de perruqueria a Vic va ser creat el 1988 per oferir bellesa i benestar.
El nostre dia a dia es basa en una visió, un mètode i en un llenguatge propis que ens permeten oferir un excel·lent assessorament d’imatge i de bellesa, i crear línies d’estils i tendències pròpies.

Cada persona és única. Per això, oferim una carta de serveis àmplia i personalitzada segons les necessitats de cadascú. Perruqueria, assessoria d’imatge, massatges, pedicura, manicura i tractaments són algun dels serveis que oferim per cuidar-te i satisfer els teus desitjos, perquè tu ets protagonista. En un espai còmode i relaxant, acompanyat per la música, les olors i la lectura.

Som un equip de professionals units per la sensibilitat i la passió per a la perruqueria, la bellesa i la imatge. Amb més de trenta anys d’experiència, cada dia ens seguim emocionant i enamorant de la nostra feina. La passió per al nostre treball diari i l’evolució contínua ens permeten aconseguir resultats excel·lents.

Oferim serveis de perruqueria a Vic per a totes les edats i tenim la gran satisfacció de servir a diferents generacions de famílies. El compromís, la sinceritat, la transparència, la humanitat, la proximitat, la innovació, la qualitat i la professionalitat són els valors que sostenen la filosofia d’aquest centre.
 
PEP GALLIFA
Carrer Pare Gallisà, 1
08500 - Vic (Barcelona) 
938 890 233
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 138832